Ingrid Reumert - nyt medlem af Tænketankens bestyrelse

Strategi- og kommunikationsdirektør i Ørsted, Ingrid Reumert indtræder d.d. i Tænketanken EUROPAs bestyrelse. 

Ingrid Reumert

Med 15 års erfaring fra dansk erhvervsliv og indgåede kendskab til den grønne dagsorden i Danmark og Europa skal Ingrid Reumert være med til at løfte Tænketankens arbejde på netop det grønne område. 

Ingrid Reumert siger:

Den grønne omstilling er et langt stykke hen ad vejen bundet op på europæiske beslutninger, og derfor er Tænketankens mission om at bringe europæiske temaer ind i samfundsdebatten i Danmark også uhyre vigtig - særligt i en tid som nu, hvor vi står midt i en europæisk energikrise. Jeg ser frem til at deltage i bestyrelsens arbejde

Ingrid Reumert er tidligere Vice-President for Global External Relations & Sustainability i Velux, og har erfaring fra en række bestyrelsesposter i bl.a. Rådet for Energieffektiv Omstilling (formand), State of Green Denmark, Synergi og klimapartnerskabet for bygge- og anlægssektoren. Hun er uddannet Cand. scient. pol. fra Aarhus. 

Vi ser frem til samarbejdet!

Tænketanken EUROPA indtager ikke holdninger som organisation. Denne tekst repræsenterer alene – som alle udgivelser fra Tænketanken EUROPA – forfatterens/forfatternes betragtninger.