Nyt samarbejde - TEKNIQ Arbejdsgiverne

TEKNIQ Arbejdsgiverne er pr. 1. april blevet rådgivende medlem hos Tænketanken EUROPA for de kommende tre år.

Samarbejdet vil have særligt fokus på EU’s klima- og energipolitik, herunder Fitfor55, digitalisering samt de bredere europapolitiske dagsordner.
 
"Vi har tårnhøje ambitioner på vores medlemmers og på samfundets vegne. Den grønne omstilling er en opgave, vi skal løse sammen og hurtigt – blandt andet ved at speede digitaliseringen kraftigt op og ved at sætte ambitiøse og konkrete grønne mål. EU og det europæiske fællesskab spiller også i denne forbindelse en helt, helt afgørende rolle – det er her, de centrale beslutninger bliver truffet, og her, Danmark skal søge stadig mere indflydelse. TEKNIQ Arbejdsgivernes indmeldelse i Tænketanken EUROPA er en helt naturlig konsekvens af vores høje ambitioner, og vi ser meget frem til at kaste os ind samarbejdet", siger adm. direktør Troels Blicher Danielsen, TEKNIQ Arbejdsgiverne.
 
"Der er næppe tvivl om, at den europapolitiske dagsorden er blevet om muligt endnu vigtigere i lyset af Putins krig i Ukraine. De begivenheder, vi ser lige nu, vil sætte aftryk på EU’s politikker mange år fremover - bare tænk på russisk olie og gas. Den afvænning, EU skal igennem, vil givet betyde en hurtigere elektrificering af vores samfund, men hvordan? Debatten kører allerede i EU og er et eksempel på, at her kunne Tænketanken med TEKNIQ Arbejdsgiverne bidrage til at kvalificere den danske samfundsdebat", siger direktør Lykke Friis.

Adm. direktør for TEKNIQ Arbejdsgiverne, Troels Blicher Danielsen, indtræder samtidig i Tænketankens Advisory board.

Tænketanken EUROPA indtager ikke holdninger som organisation. Denne tekst repræsenterer alene – som alle udgivelser fra Tænketanken EUROPA – forfatterens/forfatternes betragtninger.

European Union, 2012, Bruno Portela
Abonner på vores nyhedsbrev

Bliv opdateret på europæisk politik og hele verdenssituationen

* obligatorisk

Tænketanken EUROPA bruger ovenstående oplysninger til at sende dig vores nyhedsbrev og invitationer til arrangementer. Vi behandler dine oplystninger, indtil du tilbagekalder dit samtykke.